GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Prof. Dr. Mehmet Görmez Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef LGS

Nis

Mesleğimde bir gün programı kapsamında  8.sınıf öğrencilerimize meslekler hakkında bilgi verildi.

Nis

8.sinif öğrencilerimize yönelik okulumuzun rehberlik servisince sınav kaygısı ve baş etme yolları temalı seminer düzenlendi.

Nis

8.sınıf öğrencilerine okulumuzun rehberlik servisince dikkat ve odaklanma temalı seminer düzenlendi.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 8.sınıflara "Etkili Ders Çalışma Yönetemleri" konulu semir verildi. Ayrıca seminer sonunda hazırlanan el broşürleri dağıtıldı.

Şbt

Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Başkanlığında, Hedef LGS Projesine Dahil Olan İmam Hatip Okullarının İl Toplantısı Gerçekleştirildi.

Şbt

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisince velilerle toplantı yapılarak, gerçekleştirilen sınavların analizleri yapıldı.

Şbt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programı İle İlgili Veliler Bilgilendirildi.

Şbt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programı İle İlgili Öğretmenler Bilgilendirildi.

Şbt

Hedef LGS 2024 8.Sınıf Öğrencilerine Liselere Hazırlık Programı İle İlgi Bilgi Verildi.

Şbt

22 Ocak- 27 Ocak tarihleri arasında okulumuzda düzenlenen ara tatil çalışma kampının değerlendirme raporu Müdürlüğümüz tarafından hazrılnamıştır.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimize yönelik 22 Ocak -27 Ocak tarihleri arasında okulumuzda ara tatil kampı yapılmıştır.

Ara

8.Sınıf Öğrencilerimiz için Yarıyıl Kampı 22-27 Ocak  2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ara

Okulumuzda kitap okuma faaliyetleri öğrenci-veli-öğretmen dayanışması ile devam etmektedir.

Ara

“İki nimet vardır ki insanların çoğu (onları değerlendirme hususunda) aldanmıştır: Sağlık ve boş zaman.” (Buhârî, Rikâk, 1)

Zamanını iyi kullanan başarıya yaklaşmıştır. Zaman yönetimi konusunda kısa kısa notlar.

Ara

8. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik sınav sürecini sağlıklı ve eğlenceli hale getirmek için gezide beraber olduk.