GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Prof. Dr. Mehmet Görmez Anadolu İmam Hatip Lisesi

Faruk İNCEOĞLU - Müdür Yardımcısı

1979 yılında Hatay´ da dünyaya geldim. İlkokulu İslahiye Pınarbaşı İlkokulu´ nda okudum. İskenderun Barbaros Lisesi´nde ortaöğrenimimi tamamladım.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünü bitirerek 2002 yılında Gaziantep Şahinbey Mehmet Uygun Lisesi´nde öğretmenlik hayatıma başladım. Bu okulda altı yıl görev yaptıktan sonra Naciye Mehmet Gençten İO´ a branş değişikliği nedeniyle geçiş yaptım.

2012 yılında Şahinbey Belediyesi  Adil Teymur İHO´ da öğretmenlik hayatıma devam ettim. Aynı okulda 2.5 yıl müdür yardımcısı olarak görev yaptım.

2017-2018 eğitim öğretim yılında Prof. Dr. Mehmet Görmez Anadolu İmam Hatip Lisesine geçtim ve halen bu okulda müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum.

Evli ve beş çocuk babasıyım.