GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Prof. Dr. Mehmet Görmez Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ahmet YÜCEL - Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

15/05/1979 Taritinde Hatay/Belen ´ de doğdum. İlkokulu İskenderun Alpaslan İlkokulunda okudum. 1991 yılında Kırıkhan merkez Kur´ an Kursunda Hafızlık eğitimi aldım. 2003 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Maliye bölümünden mezun oldum. 2004 yılında Çalışma Bakanlığında memuriyet hayatıma başladım. 2010 yılında tekrar sınava girerek Kilis 7 Aralık Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliğini kazandım.2014 yılında bu bölümden mazun oldum. 2015 yılında Batman Gap Ortaokulunda öğretmenlik görevime başladım. 2016 yılından itibaren Gaziantep Kocatepe Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapmakta iken 2018 yılından beri Mehmet Görmez Anadolu İmam Hatip Lisesinde Hafızlık Projesi kapsamında Hafızlık eğitimiyle ilgili olarak görev yapmaktayım.